نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه چهارم ابتدایی چگونه توانستم مهارت سخن گفتن را در دانش آموزم ریحانه تی

ساخت وبلاگ

 

 

نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه چهارم ابتدایی چگونه توانستم مهارت سخن گفتن را در دانش آموزم ریحانه تیموری تقویت کنم؟

 

نمونه اقدام پژوهی آموزگارپایه چهارم ابتدایی چگونه توانستم مهارت سخن گفتن را در دانش آموزم ریحانه تیموری تقویت کنم؟بافرمت ورد وقابل ویرایش در۳۱صفحه

در این فایل   نمونه اقدام پژوهی آموزگارپایه چهارم ابتدایی تمامی نکات مربوط به اقدام پژوهی ابتدایی و بخشنامه آن رعایت شده است و به صورت کامل فایل ورد word و قابل ویرایش آن در اختیار شما معلم ابتدایی قرار می دهیم.

قسمتی ازین مجموعه

گردآوری شواهد یک

مشاهده رفتار ریحانه  در مدرسه توسط معلم:

ریحانه  بر روی کلاس همیشه گوشه آخرو کنج کلاس را برای نشستن انتخاب می کند. در بحث های گروهی اصلأ شرکت نمی کند و فقط به هنگام سوال و جواب حرف می زند آن هم آهسته و به صورت زمزمه ولی با این حال در امتحانات کتبی نمرات متوسطی را کسب می کند در کلاس شکایتی از کسی ندارد حتی اگربچه ها او را اذیت کنند.

در زنگ تفریح اکثرأ تنهاست و گاه وقتی با یکی از بچه ها به نام فاطمه هم صحبت می شود. در مواقع تنهایی در گوشه ای از حیاط مدرسه می ایستد و با نوک پا به زمین می کوبد و یا می نشیند و سنگها را به هم می زند. در زنگ ورزش در بازی با بچه ها اصلأ شرکت نمی کند و کتاب در دست میگیرد و وقتی از او خواسته می شود که با بچه ها بازی کند فقط به دنبال بچه ها می دود و حتی از توپ گریزان است واز گرفتن آن خوداری می کند. در هنگام رفتن به خانه تنها و سربه زیر به خانه می رود و گاهی اوقات فاطمه او را همراهی می کند.

مصاحبه از والدین ودوستان:

روزی به خانه ریحانه  رفتم و با والدین او ملاقات کردم.پدر او فردی مسن تقریبأ شصت وپنج ساله و مادرش نیزمسن بود. پدرش این گونه بیان میکرد که شش فرزند دارم چهار پسر ودودخترکه هر کدام بعد از ازدواج به شهر رفتند و ریحانه  آخرین فرزند من است که او در سن سه سالگی دچار تشنج شد و بعد از مداوا کمی لکنت زبان داشت که در سن شش سالگی برطرف شد و الان هیچ مشکلی ندارد اما دختر مؤدب و کم حرفی است او را خیلی دوست دارم و هرجه بخواهد برای او آماده  می کنم. مادرش بیان می کند او همیشه بعد ازانجام تکالیفش به سراغ تلویزیون میرود،کمتر بیرون میرودووقتی ازاومی خواهم کاری انجام دهد و یا به خانه ی اقواممان بیاید بدون چون چرا می پذیرد اما در مهمانی ها آرام و ساکت است و با کسی هم حرف نمی زند و فقط به سوالات دیگران جواب کوتاه می دهد و بارها او را نزد پزشک برده ایم و گفتند که هیچ مشلی ندارد.

دوست ریحانه (فاطمه) که الان کلاس پنجم می باشد می گوید ریحانه  از اول ابتدایی تا الان بامن است او دختر خوبی است ولی بچه ها او را دوست ندارد چون خوب بازی نمی کند اما اودختر مؤدب و ساکتی است و با کسی کاری ندارد درس هایش را هم خوب می خواند و فقط دوست ندارد زیاد با کسی حرف بزند.

همکلاسی های دیگر ریحانه  می گویند که ما کاری با او نداریم  اوخودش دوست ندارد با ما باشد وبا ما بازی نمی کند حتی روی کلاس هم چیزی به ما قرض نمی دهد و دوست دارد همه چیزش فقط مال خودش باشد و یکی از بچه گفت” او مریض است” بقیه بچه ها هم او را تأیید کردند

معلم سال قبل ریحانه  میگوید که ریحانه  در سال قبل نیز چنین آرام وساکت بود وهر چه تلاش کردم که او را تغییر دهم که بر روی کلاس اظهار نظرکند و خود را نشان دهد در او اثری نداشت و گاهی به تنبیه متوسل می شدم که بدتر در او تأثیر عکس داشت. ودر طول سال مأمورانی که از طرف بهداشت آمدند اظهار داشتند که ریحانه  در سن پایین دچار تشنج شده و لازم است که توجه بیشتری به او شود

اسناد و مدارک موجود:

با توجه به کارنامه های ریحانه  در سالهای قبل پی بردم که ریحانه  در دروس شفاهی نمرات توصیفی پایینی داشته و میانگین نمرات بقیه ی دروس آن متوسط است و همیشه در درس ورزش نمره حداقل را کسب نموده و در سال جاری نیز نمرات دروس شفاهی و در  پرسش و پاسخهای کلاسی نمرات ضعیفی داشته ولی در امتحانات کتبی نمرات متوسط اما قابل توجهی را کسب نموده.

در پرونده دانش آموز که دفترچه سلامت آن را مطالعه کردم ریحانه  از هر لحاظی مشابه بقیه ی هم سن سالان خودش سالم می باشد ولی در قسمت یادداشتهای پایانی آن نوشته” به گفته ی والدین دچار بیماری تشنج شده” که ما این را نیز باید مد نظر داشته باشیم.

تیترهایی که در این نمونه اقدام پژوهی آموزگارپایه چهارم ابتدایی وجود دارد شامل موارد زیر است:

  • موضوع درمورد  مهارت سخن گفتن
  • چکیده درمورد مهارت سخن گفتن
  • مقدمه درمورد مهارت سخن گفتن
  • بیان مسئله درمورد مهارت سخن گفتن
  • توصیف وضعیت موجود
  • گردآوری اطلاعات (شواهد ۱) درمورد مهارت سخن گفتن
  • تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها درمورد مهارت سخن گفتن
  • انتخاب راه جدید موقتی درمورد مهارت سخن گفتن
  • اجرای طرح جدید و نظارت بر آن درمورد مهارت سخن گفتن
  • گردآوری اطلاعات (شواهد ۲) درمورد مهارت سخن گفتن
  • ارزشیابی تاثیر اقدام جدید و تعیین اعتبار آن درمورد مهارت سخن گفتن
  • تجدید نظر و دادن گزارش نهایی یا اطلاع رسانی درمورد مهارت سخن گفتن
  • نتیجه گیری درمورد مهارت سخن گفتن
  • پیشنهادات
  • منابع و ماخذ

برچسب‌ها: نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه چهارم ابتدایی چگونه , اقدام پژوهی , دانلود رایگان اقدام پژوهی , اقدام پژوهی برتر کشوری

آکورد آهنگ بغض از مهدی یراحی...
ما را در سایت آکورد آهنگ بغض از مهدی یراحی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : nostalgictraveller بازدید : 283 تاريخ : يکشنبه 26 آذر 1396 ساعت: 23:46